Wednesday, January 9, 2013

.dubai.atlantis.water.park.

Assalammualaikum..

Wah post kali ini mungkin kelakar sikit. Anyone have been to DUBAI ATLANTIS WATER PARK? Kalau sesiapa yang sudah pergi GREAT anda telah membuatkan saya JELES sepenuhnya! Cerita sikit pasal Water  Park ini, tengok dari gambar amazing sangat! I'm not sure weather it is the biggest or not but still the picture makes me crazy!




Errr mulanya macam ini, aku baru masuk office and nak mulakan kerja sebelum itu 'bersiar-siar' dekat FACEBOOK kejap. Terjumpa satu post, posted by MOS FASHION. Tengok gmbar memang dah menarik perhatiah pergi baca lagi mendalan tertulis disitu Dubai Atlantis Water Park. Ape lagi terus tinggal kerja kejap pergi search dekat Mr. GOOGLE. 



Guess what menjerit 'penulis' dekat depan PC, OH MY GOD! IT'S AMAZING!. Tapi jeritan itu hanya dalam hati saja. Fikir - fikir lagi sajalah terus tengok tiket nak pergi Dubai. Nah "hamek kaw sebijik ally", memang mahal sangat harga tiket dia, tapi kalau kumpul duit okey saja. So the plan is, kumpul duit "may be no parties" haha then one day i'll be there for a vacation doakan saya yeah!


2 comments:

  1. Bo : Boleh saja tapi tak tahu lah bila masanya dapat pergi kan..nak sangat!

    ReplyDelete